Frivillige

Naustvikafestivalen trenger frivillige! Festivalen har behov for ekstra bistand både før, under og etter festivalen. Vi trenger i hovedsak folk til opprigg, nedrigg, vakthold under festivalen, billettkontrollering, dekorering, sjåførjobber og barsalg.

Arbeidsmengde og tidspunkt varierer ut i fra hvilken rolle man får. Jobber man før eller etter festivalen krever vi vanligvis to vakter på cirka tre-fire timer. Jobber man under festivalen kreves det én 4-5-timersvakt på ettermiddag/kveld eller én formiddagsvakt på cirka seks timer.

Man må være 18 år for å være frivillig på Naustvikafestivalen.

Registrer deg her!

Ansvarsområder

Bar/servering (på formiddag, ettermiddag eller kveld under festivalen)
Vi har behov for hyggelige frivillige i baren og i matserveringa. Her gjør du en viktig jobb med å mette sultne mager og slukke tørste halser.

Rigging (før og etter festivalen)
På rigg er du med på å gjøre festivalområdet klar til festivalstart. Bistår scenecrew med å rigge opp og ned. Her vil man også sette opp gjerder, skilt, toaletter og boder. En flott mulighet til å kunne bidra på festivalen, men samtidig ha fri under hele festivaldagen. Disse vil være de samme personene som rigger ned arenaen etter arrangementslutt.

Markedsføring (før festivalen)
Viktig jobb med å distribuere promomateriellet til festivalen rundt om i regionen. Her skal man helst ha egen bil. Man får selvfølgelig refundert bensinutgiftene sine. Kan også bli noe arbeid med sosiale medier.

Områdepatrulje (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Her får man muligheten til å virkelig bidra under festivalen. I denne gruppa skal man passe på at alle på festivalområdet trives og føler seg trygge. Områdepatruljen skal i samråd med vektere holde på sikkerheten på festivalen. Patruljen skal også være tilgjengelig for spørsmål fra publikum samt plukke opp avfall på festivalområdet.

Innslipp (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Her kommer du til å være den første publikum møter når de kommer til festivalen. Her er det viktig å være serviceinnstilt og imøtekommende. Jobben kommer i hovedsak til å være å scanne og selge billetter til de som kommer på festivalen.

Runner (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Som runner er du festivalens alt-mulig-person. Du kan bli spurt om å hjelpe til med alle type oppgaver og får dermed innsyn i flere deler av festivaldriften.

Stagehands (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Vi trenger medhjelpere til den tekniske avviklingen av festivalen. Her burde man ha en over gjennomsnittlig interesse for lyd, lys og scene. Her får man lært veldig mye om det tekniske aspektet av festivalgjennomføringa.

Sjåfør (under festivalen på formiddag, ettermiddag eller kveld eller etter festivalen)
Her får man mulighet til å frakte utstyr, artister og gjøre diverse ærender. Vi søker her etter personer med egen bil og B-sertifikat, vi betaler selvfølgelig for drivstoff.

Arenadekor (før festivalen)
Arenadekorgruppa jobber med å gjøre festivalområdet pent. Her får du anledning til å vise frem din kreative side med å spikre, male, skru og lime slik at publikum kommer til en superkoselig arena lørdags ettermiddag.

Dagsgruppa (på formiddagen under festivalen)
Disse vil bidra på gjennomføringen av dagsprogrammet til Naustvikafestivalen som involverer marked, cafe, morgenyoga, Meløya Running Club og en mulig akustisk konsert. Vil muligens også være noe arbeid på selve festivalområdet.

Campansvarlig (etter festivalen)
Har du lyst til være ansvarlig for campen på Naustvikafestivalen? Her passer man på at campen ikke går over styr etter en heidundrunde artig konsertkveld. Dette medfører å være våken og edru til litt utpå morgenkvisten.

Bli med på laget da vel!