Frivillig

Når Naustvikafestivalen 2019 går av stabelen den 20. juli vil formiddagen bestå av kunnskapsdeling, teater, kafé og gratiskonsert. På ettermiddagen og kvelden, står blant andre Amanda Tenfjord, Jon Olav og Okay Mann på scenen i Naustvika. Med andre ord byr Naustvikafestivalen 2019 på et variert heldagsprogram, og det hele vil toppes med en headliner som annonseres i løpet av våren. Men for å skape den ultimate festivalstemningen for publikum trenger vi akkurat deg! Ja, du der!

Vi er helt avhengige av engasjerte frivillige før, under og etter selve festivalen. Arbeidsmengde og tidspunkt varierer ut fra hvilken rolle man får. Jobber du før eller etter festivalen krever vi vanligvis to vakter på 4 timer. Jobber du under festivalen kreves det én vakt på 4-5 timer på ettermiddag/kveld eller én formiddagsvakt på 6 timer.

Man må være 18 år for å være frivillig på Naustvikafestivalen.

Registrer deg her.

Ansvarsområder

Arenadekor (før festivalen)
Arenadekorgruppa jobber med å gjøre festivalområdet pent. Her får du anledning til å vise frem din kreative side med å spikre, male, skru og lime slik at publikum kommer til en superkoselig arena lørdags ettermiddag.

Rigg (før og etter festivalen)
På rigg er du med på å gjøre festivalområdet klar til festivalstart. Bistår scenecrew med å rigge opp og ned. Her vil man også sette opp gjerder, skilt, toaletter og boder. En flott mulighet til å kunne bidra på festivalen, men samtidig ha fri under hele festivaldagen. Disse vil være de samme personene som rigger ned arenaen etter arrangementslutt.

Markedsføring (før festivalen)
Viktig jobb med å distribuere festivalens promomateriell rundt om i regionen. Det er en fordel om du disponerer egen bil (bensinavgifter blir selvsagt refundert). Markedsføring kan også innebære noe arbeid med sosiale medier.

Miljøpatrulje (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Her får man muligheten til å bidra under selve festivalen. Som områdepatrulje skal man passe på at alle på festivalområdet trives og føler seg trygge. Områdepatruljen skal i samråd med vektere sørge for sikkerheten på festivalen. Patruljen skal også være tilgjengelig for spørsmål fra publikum samt plukke opp avfall på festivalområdet.

Bar (på formiddag, ettermiddag eller kveld under festivalen)
Vi har behov for hyggelige frivillige i baren. Her gjør du en viktig jobb med å slukke tørste halser.

Matservering (på formiddag, ettermiddag eller kveld under festivalen) I matserveringa bidrar du med å mette sultne mager med deilig nordnorsk mat.

Innslipp (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Her kommer du til å være den første publikum møter når de kommer til festivalen. Her er det viktig å være serviceinnstilt og imøtekommende. Jobben vil i hovedsak være scanning og salg av billetter til de som kommer på festivalen.

Runner (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Som runner er du festivalens alt-mulig-person. Du kan bli spurt om å hjelpe til med alle type oppgaver og får dermed innsyn i flere deler av festivaldriften.

Merch (under festivalen)
Vi har behov for personer som selger Naustvikafestivalen sine t-skjorter, capser og toatbags under festivalen.

Scene (hele lørdag)
Vi trenger medhjelpere til den tekniske avviklingen av festivalen. Her er det fordel å ha en over gjennomsnittlig interesse for lyd, lys og scene. Muligheten er stor for å lære mye om det tekniske aspektet av festivalgjennomføringa.

Transport (under festivalen på formiddag, ettermiddag eller kveld eller etter festivalen)
I transportgjengen jobber du som sjåfør. Sjåførjobben innebærer frakt av utstyr, artister og andre diverse ærender. Vi søker her etter personer med egen bil og B-sertifikat (bensinavgifter blir selvsagt refundert).

Velferd (før, under og etter festival)
Denne jobben går ut på å passe på de andre frivillige på festivalen. Uten mat og drikke duger heltene ikke!

BLI MED PÅ LAGET DA VEL!

Partnere

Logo Myre KysthotellLogo Calanus HelseLogo NettrakettLogo Øksnes EntrepenørLogo VesterålskraftLogo FjordkraftLogo Sparebank 1 Nord-NorgeLogo RevicomLogo Seafood PartnersLogo Staven GrusLogo Nordland FylkeskommuneLogo DelitekLogo Øksnes Kommune

Ta kontakt med oss på post@naustvikafestivalen.no for å bli med på laget!