Frivillig

Naustvikafestivalen trenger frivillige! Festivalen har behov for ekstra bistand både før, under og etter festivalen. Vi trenger i hovedsak folk til opprigg, nedrigg, vakthold under festivalen, billettkontrollering, dekorering, sjåførjobber og barsalg.

Frivilligregistrering åpner 1. april

Arbeidsmengde og tidspunkt varierer ut i fra hvilken rolle man får. Jobber man før eller etter festivalen krever vi vanligvis to vakter på cirka tre-fire timer. Jobber man under festivalen kreves det én fire/fem-timersvakt på ettermiddag/kveld eller én formiddagsvakt på cirka seks timer.

Man må være 18 år for å være frivillig på Naustvikafestivalen.

Ansvarsområder

Bar/servering (på formiddag, ettermiddag eller kveld under festivalen)
Vi har behov for hyggelige frivillige i baren og i matserveringa. Her gjør du en viktig jobb med å mette sultne mager og slukke tørste halser.

Rigging (før og etter festivalen)
På rigg er du med på å gjøre festivalområdet klar til festivalstart. Bistår scenecrew med å rigge opp og ned. Her vil man også sette opp gjerder, skilt, toaletter og boder. En flott mulighet til å kunne bidra på festivalen, men samtidig ha fri under hele festivaldagen. Disse vil være de samme personene som rigger ned arenaen etter arrangementslutt.

Markedsføring (før festivalen)
Viktig jobb med å distribuere festivalens promomateriell rundt om i regionen. Det er en fordel om du disponerer egen bil (bensinavgifter blir selvsagt refundert). Markedsføring kan også innebære noe arbeid med sosiale medier.

Områdepatrulje (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Her får man muligheten til å bidra under selve festivalen. Som områdepatrulje skal man passe på at alle på festivalområdet trives og føler seg trygge. Områdepatruljen skal i samråd med vektere sørge for sikkerheten på festivalen. Patruljen skal også være tilgjengelig for spørsmål fra publikum samt plukke opp avfall på festivalområdet.

Innslipp (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Her kommer du til å være den første publikum møter når de kommer til festivalen. Her er det viktig å være serviceinnstilt og imøtekommende. Jobben vil i hovedsak være scanning og salg av billetter til de som kommer på festivalen.

Runner (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Som runner er du festivalens alt-mulig-person. Du kan bli spurt om å hjelpe til med alle type oppgaver og får dermed innsyn i flere deler av festivaldriften.

Stagehands (på ettermiddag eller kveld under festivalen)
Vi trenger medhjelpere til den tekniske avviklingen av festivalen. Her er det fordel å ha en over gjennomsnittlig interesse for lyd, lys og scene. Muligheten er stor for å lære mye om det tekniske aspektet av festivalgjennomføringa.

Sjåfør (under festivalen på formiddag, ettermiddag eller kveld eller etter festivalen)
Sjåførjobben innebærer frakt av utstyr, artister og andre diverse ærender. Vi søker her etter personer med egen bil og B-sertifikat (bensinavgifter blir selvsagt refundert).

Arenadekor (før festivalen)
Arenadekorgruppa jobber med å gjøre festivalområdet pent. Her får du anledning til å vise frem din kreative side med å spikre, male, skru og lime slik at publikum kommer til en superkoselig arena lørdags ettermiddag.

BLI MED PÅ LAGET DA VEL!

Samarbeidspartnere

Ta kontakt med oss på post@naustvikafestivalen.no for å bli med på laget!