Artister

joddski.png

Joddski kommer, kommer du?

Det er en glede å annonsere at Joddski skal avslutte Naustvikafestivalen 2018. Den norske hiphop-legenden kommer til Naustvika for å laise opp stemninga på sitt sedvanlige vis med heftig nord-norsk rap inspirert av både reggae, rock og andre sjangre. Han Far kommer til oss etter å ha spilt på OverOslo, Karlsøyfestivalen og Trænafestivalen. Vi gleder oss helt vanvittig mye!


30776883_10160502757320650_705534203_n

Inge Bremnes lager populærmusikk på nord-norsk. Lydlandskapet er atmosfærisk, og veksler mellom det kraftfulle og stillferdige. Tekstene kan være underfundige og tvetydige, men noen ganger også åpenlyst direkte.

Til sommeren kommer han til Naustvika for å spille opp til dans. Vi gleder oss!


temp.png

Trondheimsduoen Temporary består av Mikael og Jonas, og spiller folk-inspirert pop. I 2017 spilte duoen på blant annet Øyafestivalen, Moldejazz og Norwegian Wood, så disse er noe å se opp for når de slipper ny musikk i 2018! Med vibber som minner oss om The Tallest Man On Earth og Jonas Alaska, tror vi musikken deres vil passe Naustvikafestivalen perfekt.


anna.png

Vi er superglade for å annonsere at Anna Kajander skal spille på Naustvikafestivalen 2018! Kabelvågværingen har drevet med musikk hele livet, og har nå flyttet til Oslo for å satse for fullt som artist. For en drøy uke siden ga hun ut sin debutsingel Sabla fin, som vi allerede har lagt vår elsk på 💙 Vi gleder oss til å høre både denne og andre sanger i Naustvika 21. juli!


heimsnekkarlaget.png

Når man arrangerer en lokal festival, er det klart man ønsker å ha med lokale artister på laget! Og det har vi vært så heldige å få; siste artist ut er nemlig Heimsnekkarlaget ✴️ Heimsnekkarlaget består av seks karer fra Alsvåg, som både skriver og synger på dialekt. Tekstene henter inspirasjon fra arbeid på sjøen, familieliv og kjærlighet, og er en miks av viser, pop og rock. Vi tror det blir ordentlig fint å høre Heimsnekkarlaget i deres naturlige habitat – med nærhet til sjøen, midnattsola og med en god dose kjærlighet i lufta 😊